Bu Bir İkazdır.......!Çok sert bir dille anlatırsam kusura bakmayın ve iyi okuyun Lütfen....!
Forumu bir düzen içerisine koymaktan taraftarız ve bunda sizlerinde yardımlarınız gerekiyor nasılmı...?
Saçma sapan başlıklar açmak "açil yardım arkadaşlar" ve bu tarz başlıklar altında yardım istemek bundan sonra kesinlikle yasak. Madem yardım istiyorsunuz ilk önce bir düşünün neyle ilgili olduğunu kestirin konun adını doru düzgün yazın ve konuyu o şekilde açın. Aksi taktirde konu kilitlenmekle kalmaz silinir.
Bir konu altında bir soru hariç soru sormak ve konu altında muhabbet etmek ve gereksiz konuşmalar yapmakta yasaktır.
Sonucta burası yardım forumu ve herkes elinden geldiği kadar birbirine yardım ediyor ama bu demek değilki adminler ve modlar çiğnenip geçilecek uyarılar dikkate alınmayacak...
Bu yazdıklarımda umarım nedemek istediğimi anlıyorsunuzdur...?
Size konu açmayın demiyorum .... Konu açmadan önce ilk önce bir kompozisyon kurun ve ona göre açın
Sorunun tam olarak ne olduğunu anlayın...
Sorununuzu anlatırken açıklayıcı bir dille konuşun... Ki sizleri anlayabilelim ve en kısa sürede yardım edelim...
Konuları gerekli yerlere açın....
Aynı konu daha önce açılmışmı açılmamışmı iyice bir kontrol edin ki aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp zaman kaybetmeyelim ki bundan sonra her şekilde açılmış bir konu ile karşılaşıldıgında o konu gerekli link verilip kilitlenicek ve silinecek...
Şimdilik bukadar nedemek istediğim açıkca ortada
Eğer sizde yardımcı olmak istiyorsanız biraz daha özen gösterin.
İyi çalışmalar bol paylaşımlar hepimize.
baby_devil